Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viața secretă a lui Putin: Președintele rus își ascunde o existență paralelă despre care știu doar foarte puțini apropiați

Postat la: 04.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vladimir Putin este unul dintre cei mai mediatizaţi și controversați lideri din geopolitica mondială. Președintele unei Rusii din ce în ce mai luată la întrebări pentru ofensiva sa împotriva Ucrainei și un lider care, în principiu, se pregătește să fie reales președinte al Federației Ruse. Dar aproape că nu există date despre viața sa privată, deoarece s-a menţinut mereu misterul despre familia lui și chiar despre relațiile sale din cadrul Kremlinului. Până la punctul în care un articol din 2012 din The New York Times a numit "tabu" să se vorbească despre familia lui Putin.

Dar războiul din Ucraina a schimbat situația. Sancțiunile occidentale, impuse după războiul din Ucraina, s-au concentrat în principal pe bunurile liderului rus și pe cercul său de putere, aruncând astfel mai multă lumină asupra familiei sale și dezvăluind detalii, uneori foarte secrete, despre cine o alcătuiește. Astfel, începând cu 24 februarie 2022, când trupele ruse au pătruns în orașele ucrainene, au început să fie dezvăluite date pentru că atât el, cât și asociații săi au fost sancționați de Europa, Marea Britanie sau Statele Unite, principalii critici ai Moscovei și aliați ai Kievului.

Unele publicații, cum ar fi The Daily Mail, consideră că este de notorietate publică faptul că este tatăl a cel puțin două fiice, pe care le-a avut cu fosta sa soție, Liudmila Oceretnaia, cu care s-a căsătorit în 1983, iar ulterior și-a anunțat divorțul pe 6 iunie 2013, după treizeci de ani de căsătorie. Din mariajul liderului rus cu fosta sa soție, Liudmila Oceretnaia, s-a născut Maria Vladimirovna Putina, prima fiică a lui Putin. Maria, cunoscută și sub numele de Maria Voronţova (sau Maria Faassen când s-a căsătorit), poartă numele mamei lui Putin, Maria Ivanovna Șelomova.

La fel, se spune că președintele rus este bunic. Maria s-a căsătorit cu omul de afaceri olandez Jorrit Faassen și au împreună un fiu. Însă cei doi au divorțat în 2022. Maria, fostul ei soț și fiul ei au locuit în Țările de Jos până când, potrivit The New York Post, cuplul s-a simțit foarte inconfortabil din cauza doborârii zborului MH17 pe cerul ucrainean în 2014. Potrivit reconstrucției internaționale a atacului, tatăl Mariei a fost cel care "a furnizat racheta care a doborât 193 de compatrioți ai săi pe cerul ucrainean".

Presupusa a doua fiică Katerina Tihonova s-a născut de fapt Ekaterina Vladimirovna Putina. Ea și-a schimbat numele în cel al bunicii materne, Șkrebneva, potrivit The Daily Mail. Potrivit publicaţiei citate, Katerina a fost vicepreședinte pentru expansiune și marketing pentru World Rock and Roll Confederation, organismul responsabil pentru competițiile internaționale de freestyle rock.

Luiza Rozova, (alias Elizaveta Krivonogikh) ar fi a treia presupusă fiică a lui Putin, tot potrivit The Daily Mail. Totuşi, aceasta nu a fost niciodată recunoscută oficial de președintele rus. Însă, potrivit The Daily Mail, Vladimir Putin ar mai putea avea alți copii, mai mici decât Luiza Rozova. De asemenea, potrivit aceleiaşi surse, Putin ar fi avut o relație secretă cu sportiva Alina Kabaeva. Presupusa lor dragoste a stârnit controverse intense.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE