Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Exclusiv: Află ce funcţie politică îşi doreşte Monica Anghel!

Postat la: 17.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Îndrăgita cântăreaţă şi actriţă Monica Anghel nu s-ar da în lături să ocupe o demnitate politică de maximă importanţă. Interpreta - care face o radiografie a scenei politice româneşti! - îşi dezvăluie, în exclusivitate pentru Ziuanews, preocuparea pentru treburile cetăţii.

„Sinceră să fiu, nu ştiu dacă acum, după instalarea tehnocraţilor lui Dacian Cioloş, ne e mai bine nouă, românilor, decât pe vremea lui Victor Ponta.

Cioloş sau Ponta, acelaşi lucru

Din ce văd eu, nu există o foarte mare diferenţă faţă de ceea ce a fost înainte de Guvernul Cioloş. Mi se pare că am rămas cramponaţi în aceeaşi zonă, mai mult sau mai puţin cenuşie. Fiind români, noi avem un proverbial simţ al umorului şi, când se schimbă ceva la conducerea ţării, vrem să trăim cu speranţa că lucrurile se vor modifica în bine, deşi ne amăgim mereu. Ce-i drept, e ştiut că speranţa moare ultima.

Vrea la Palatul Victoria!

Personal, nu m-ar deranja să fiu premierul României, fiindcă este vorba despre o funcţie executivă care îţi dă posibilitatea să mişti unele stări de fapt. Bunăoară, orice om ar putea fi preşedinte, prim-ministru, deputat, senator sau primar. De ce? Fiindcă eu am văzut foarte mulţi politicieni care nu au nici cea mai mică legătură cu politica, şi iată că tot nu scăpăm de ei. Şi aşa sunt cei mai mulţi dintre ei! Cred că un român de rând n-ar putea face mai mult rău decât cei la care mă refer."

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE