Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Analiză de consilier principal BNR. Sfătuitorul lui Isărescu explica de unde e luxul din Capitală desi in aparenta populatia e săracă

Postat la: 08.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mașinile de lux de pe străzile Bucureștiului au apărut și ca urmare a evaziunii fiscale, susține prim-consilierul BNR, Eugen Rădulescu. Sfătuitorul de taină al lui Mugur Isărescu este de părere că ultimii ani au dus la un dezechilibru între cei care plătesc taxe și impozite și cei care fentează sistemul.

"Dezvoltarea economiei românești este puternică, Bucureștiul este vârful de lance al dezvoltării economiei românești și presupun că o parte a acestei abundențe vine inclusiv din evaziune fiscală. În primul rând, economia României este o economie care a mers foarte tare. E posibil ca o parte din această creștere, nu exclud această posibilitate, să fie inclusiv din cauza evaziunii fiscale masive care se practică la noi", a declarat consilierul Eugen Rădulescu.

Potrivit lui Rădulescu, prezența mașinilor de lux pe străzile Bucureștiului ar trebui să fie atribuită și evaziunii fiscale. Eugen Rădulescu este primul dintre cei cinci consilieri personali ai guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Rădulescu are o vastă experiență în domeniul financiar. În trecut, el a ocupat funcția de director al Direcției de Politici Monetare din cadrul BNR, în perioada 1990-1996. În plus, a activat ca director în cadrul Direcțiilor de Audit și Stabilitate Financiară.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE