Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Controverse în Zimbabwe după ce o tânără albă a câștigat concursul Miss Universe

Postat la: 26.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Brooke Bruk-Jackson, o tânără în vârstă de 21 de ani, a câștigat titlul de Miss Universe Zimbabwe. Ea va reprezenta statul african la evenimentul Miss Universe 2023.

Rezultatul a dat naștere la multe controverse, iar mulți oameni cred că alegerea nu reflectă structura populației din statul african. Miss Universe a fost organizat în Zimbabwe după o pauză de 22 de ani.

Bruk-Jackson, model, este născută și crescută în capitala Harare. Chiar și așa, mulți oameni, în special din America, au criticat pe rețelele de socializare alegerea ei. Unii cred chiar că tânăra a câștigat doar pentru că este albă.

„Oamenii de culoare ar trebui să învețe să se iubească și respecte și să înceteze să mai trimită o fată albă pentru a reprezenta Zimbabwe", a scris cineva pe o rețea de socializare.

Bruk-Jackson nu este prima femeie albă care câștigă o competiție importantă de frumusețe în Africa în acest an. Același lucru s-a întâmplat în Africa de Sud, însă în statul respectiv procentul populației albe (7,65%) este semnificativ mai mare decât în Zimbabwe (0,4%).

Evenimentul Miss Universe 2023 va fi organizat pe 18 noiembrie în El Salvador. Un alt model cunoscut care provine din Zimbabwe este Chelsy Davy, o fostă iubită a Prințului Harry al Marii Britanii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE