Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Decoraţiunile pe care trebuie să le ai: de la vaze la fotografii

Postat la: 23.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Decoraţiunile nu trebuie să îţi lipsească din casă, mai ales dacă îţi doreşti o amenajare completă, care să îţi inspire relaxare, stare de bine şi confort.

Totuşi, cum ştii ce decoraţiuni sunt potrivite pentru casa ta? Ei bine, există o mulţime de variante din care poţi alege, însă doar câteva se pretează mai multor tipuri de amenajare şi se încadrează în categoria accesoriilor clasice.

Află de mai jos ce decoraţiuni trebuie să incluzi în amenajare, de la vaze la fotografii:

Coşuri din paie

Coşurile din paie sunt perfecte în casă, atât pentru decor, cât şi ca spaţiu de depozitare. Se potrivesc în amenajările rustice, boho, minimaliste sau retro, în funcţie de designul lor. Le poţi folosi pentru a depozita electronice, cărţi, accesorii, haine sau chiar produse alimentare. Mai mult, acestea se găsesc uşor în magazinele cu secţiuni home & deco sau online, iar preţurile pornesc de la 10-20 de lei.

Ceainic

Un ceainic poate fi o piesă de decor minunată pentru casa ta, indiferent de stilul de amenajare. Optează pentru un model colorat, pictat manual sau chiar în culori uni şi aşează-l pe masa din bucătărie, pe măsuţa de cafea sau chiar pe terasă. Mai mult, acesta îţi va fi super util dacă vrei să prepari ceaiuri gustoase.

Fotografii în rama

Fotografiile deosebite pot înlocui cu succes tablourile, mai ales dacă îţi plac imaginile ce transmit multă emoţie. Înrămează fotografiile preferate, fie din colecţia personală, fie imagini pe care le găseşti online. Optează pentru rame cu design simplu, care să pună în evidenţă cât mai mult fotografiile. Aşează-le pe birou, pe perete sau chiar pe comodă din dormitor.

Covoare colorate

Dacă vrei un accesoriu care să dea culoare şi personalitate, dar să îţi şi sporească confortul, atunci covoarele reprezintă soluţia câştigătoare. Alege câteva covoare colorate pentru casa ta, pe care să le aşezi fie în baie, fie lângă pat sau în camera de zi. Printre cele mai populare culori se număra roz pudrat, bleu, turcoaz, oranj şi verde.

Măsuţa de cafea din lemn

Lemnul este un material minunat, fie că este vorba despre lemn masiv, fie că este vorba despre lemn prelucrat, precum palul. O măsuţă de cafea din lemn sau cu aspect de lemn poate fi "acel ceva" care oferă personalitate camerei de zi. Acest material emana căldură şi putere, indiferent de cameră în care îl foloseşti. O astfel de măsuţa de cafea va merge de minune într-un decor minimalist, rustic, modern sau tradiţional.

Florile naturale

Florile naturale sunt cel mai simplu mod de a da viaţa şi culoare unei încăperi. Foloseşte o vază cool şi câteva flori de sezon pentru a decora livingul, biroul său dormitorul. Avantajul florilor naturale este că au preţuri accesibile, ce pornesc de la câţiva lei. În plus, majoritatea soiurilor au şi un parfum deosebit şi vor înlocui cu succes odorizantul de cameră.

Taburetul

Foloseşte taburetul ca să completezi decorul camerei de zi, al dormitorului său al holului. Modelele în culori vii sau nuanţe pământii, cu picioare de lemn sau chiar inserţii metalice sunt perfecte pentru a înveseli atmosfera. Unde mai pui că sunt şi super utile. Spre exemplu, un taburet pe hol îţi va fi de folos ca să te încalţi mai uşor.

Vazele din sticlă

Vazele din sticlă reprezintă o decoraţiune clasică, ce nu va ieşi din trenduri prea curând. Aşează-le în bucătărie, pe măsuţa de cafea, în balcon sau pe birou şi nu uita să completezi decorul cu florile preferate. Dacă nu vrei să optezi pentru flori, există şi alte variante, de la nisip decorativ la monede sau scoici.

Lampadare sau veioze

Lampadarele şi veiozele te ajută să creezi o atmofera intimă şi plăcută în camere, mai ales dacă vrei să citeşti, să lucrezi sau să te relaxezi. Se găsesc uşor, în majoritatea magazinelor home & deco, dar şi online.

În funcţie de decorul casei tale, poţi opta pentru lampadare înalte, pe care să le aşezi pe balcon sau în living, dar şi pentru veioze mici pentru birou, noptiete sau balcon. Printre cele mai populare modele se numără cele cu design minimalist, dar şi cele cu inserţii din lemn ori materiale textile.

Jucării

Jucăriile pot foarte uşor să joace rol decorativ, mai ales în camera celor mici. Acestea sunt sunt un must dacă vrei o casă veselă, plină de culoare. Pentru camera celor mici, cauta jucării adecvate vârstei, în culori diverse, pe care să le aşezi pe etajere, birou sau chiar pe pervaz. Pentru living, poţi alege jucării de plus, seturi LEGO Technic sau seturi LEGO pentru adulţi.

Inspiră-te din lista de mai sus dacă îţi doreşti decoraţiuni clasice, care să dea farmec locuinţei tale. Unele dintre ele sunt mai mult decât decoraţiuni şi te ajuta chiar şi în activităţi de zi cu zi, cum ar fi lampadarele, măsuţa de cafea sau coşurile de paie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE