Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Descoperire misterioasă sub Antarctica: Totul a ieșit la suprafață în mod neobișnuit VIDEO

Postat la: 31.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Teoreticienii conspirației și-au îndreptat atenția către Antarctica mai mult decât v-ați aștepta în ultimii ani. În primul rând, a fost cazul „cascadelor care sângerează", care rămâne unul dintre cele mai ciudate fenomene naturale și mai există și misterul de sub gheață - „piramida" care a fost găsită pe continent, scoțând capul în mod neobișnuit.

„Structurile în formă de piramidă sunt situate în Munții Ellsworth, care are o lungime de peste 400 km, așa că nu este surprinzător că deasupra gheții ies vârfuri stâncoase", a afirmat dr. Mitch Darcy, geolog la Centrul German de Cercetare pentru Geoștiințe din Potsdam, potrivit Indy100.

Și chiar și partea „nouă" a teoriei conspirației este doar o versiune reluată a unei povești care a fost raportată de ani de zile despre piramidele de la Polul Sud. Deci, să discutăm despre prima piramidă. A fost descoperită de Expediția Britanică în Antarctica din 1910-1913. Apoi a fost ținut secretul față de orice altă persoană din lume, numindu-l „Piramida" și apoi a folosit acest nume în fiecare studiu geologic al zonei.

Acești geologi s-au gândit că sunt interesanți cu această teorie, dar nu și-au putut imagina că 100 de ani mai târziu, „adevărații" experți vor vedea prin trucul lor și vor descoperi că Piramida este de fapt o piramidă, probabil creată de o civilizație extraterestră. Acum, un al doilea munte a repornit roata teoriilor conspirației. Poate fi găsit la coordonatele 79°58'39.25?S 81°57'32.21?W. Este clar un munte.

„Structurile în formă de piramidă sunt situate în Munții Ellsworth, care are o lungime de peste 400 km, așa că nu este surprinzător că deasupra gheții ies vârfuri stâncoase. Vârfurile sunt în mod clar compuse din stâncă și este o coincidență faptul că acest vârf special are această formă", a declarat dr. Mitch Darcy, geolog la Centrul German de Cercetare pentru Geoștiințe din Potsdam.

„Nu este o formă complicată, așa că nici nu este o coincidență specială. Prin definiție, este un nunatak, care este pur și simplu un vârf de stâncă care iese deasupra unui ghețar sau a unei calote de gheață. Acesta are forma unei piramide, dar asta nu o face o construcție umană." Deși totul este foarte misterios pentru că cineva de pe internet a spus asta, vârfurile în formă de piramidă sunt foarte comune: Matterhorn din Alpi și Muntele Bulandstindur din Islanda sunt exemple notabile.

Pe lângă toate, nu există literalmente niciun avantaj în a avea o bază secretă în Antarctica. Dacă ar exista lumea, guvernele ar fi avut deja o luptă pentru resursele sale. Din fericire, tot Polul Sud este bogat în diversitate naturală și oportunități științifice și să rămână așa mult timp în forma lor veche, nealterată de intervenția oamenilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE