Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elon Musk critică contraofensiva ucraineană și avertizează că Rusia „va câștiga cu siguranță mai mult teren decât are în prezent"

Postat la: 31.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elon Musk a comentat pe X situația războiului din Ucraina susținând că decizia Kievului de a lansa o contraofensivă a fost greșită și afirmă că Rusia va mai înregistra importante câștiguri teitoriale. Mai mult, șeful Tesla are și câteva sfaturi pentru comandanții ucraineni privind desfășurarea tactică de trupe.

Contraofensiva a fost „o tragică pierdere de vieți pentru Ucraina atacând o armată mai mare care avea apărare în adâncime, câmpuri minate și artilerie mai puternică". El a precizat că „recomandarea sa de acum un an a fost ca Ucraina să intre în tranșee și să aplice toate resursele pentru apărare". „Nu există nicio șansă ca Rusia să cucerească toată Ucraina, deoarece rezistența locală ar fi extremă în vest, dar Rusia va câștiga cu siguranță mai mult teren decât are astăzi", a scris el, potrivit Sky News.

„Cu cât războiul va continua mai mult, cu atât mai mult teritoriu va câștiga Rusia până când va ajunge la Nipru, care este greu de depășit. Cu toate acestea, dacă războiul durează suficient de mult, Odessa va cădea și ea", apreciază Musk El a continuat spunând că rămâne întrebarea dacă Ucraina va pierde tot accesul la Marea Neagră. „Recomand o soluție negociată înainte ca acest lucru să se întâmple", a adăugat el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE