ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Jandarm arestat preventiv după ce și-a violat partenera

Postat la: 18.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un jandarm în vârstă de 46 de ani din Arad a fost arestat preventiv după ce și-a violat partenera. Agresorul a fost reclamat de fosta concubină a sa, care este angajat în Ministerul de Interne.

Bărbatul se afla în concediu medical când a comis violul. Fiind angajat ca jandarm încă din 2006, el nu a avut abateri disciplinare până în prezent și de asemenea, are și testul psihologic la zi. Conform Ziua de Vest, arestarea preventivă a subofițerului a venit după ce acesta și-a violat fosta concubină cu care are doi copii. Femeia este și ea încadrată în Ministerul Afacerilor Interne.

Bărbatul de 46 de ani este angajat în Jandarmerie de 18 ani și are gradul de plutonier adjutant șef. În momentul de față, jandarmul este suspendat din funcție, urmând că după încheierea tuturor etapelor procesuale Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad să ia măsurile necesare.

„Confirmăm faptul că unitatea a fost înștiințată de către Tribunalul Militar Timișoara cu privire la dispunerea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile a unui jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad pentru săvârșirea infracțiunii de viol asupra concubinei sale. Imediat după încheierea etapelor procesuale și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare", a transmis Jandarmeria Arad.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE