Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marius Ghilezan, in numele Grupului de Gandire GOLD, l-a condus spre Vesnica Lumina pe Ilie Serbanescu, ultimul anti-imperialist

Postat la: 10.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalistul Marius Ghilezan a fost prezent la slujba de inmormantare a cunoscutului ziarist si fost ministru Ilie Serbanescu. Ghilezan a rostit cateva cuvinte in memoria celui considerat ca "ultimul anti-imperialist" si "anti-corporatist", specialist in economie, mentor al unor generatii de jurnalisti, pe care i-a format si i-a considerat mai ales prietenii sai.

De asemenea, in numele Grupului de gandire GOLD, Marius Ghilezan a depus o coroană de flori pe care sta scris: "Ducem mai departe astrala ta gândire!" Iata ce a mai spus Ghilezan:

"L-am condus spre Veșnica Lumină pe dragul nostru Ilie Șerbănescu. În numele colegilor din Clubul de Gândire GOLD, m-am angajat că vom duce mai departe gândurile astrale despre viitorul suveranist al patriei. A fost o lumină vie și o energie de nedescris. Un dascăl care nu ne-a tăiat aripile idealiste, doar ne-a adus cu picioarele pe pământ. Dumnezeu să-l hodine!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE