Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Metoda "Fotografia' a lăsat mulți români fără zeci de mii de euro. Cum acționează escrocii

Postat la: 22.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda "Fotografia", după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în conturi după ce sperau să aducă în țară utilaje agricole din Germania.

Metoda de înșelăciune, denumită și "Fotografia", este una cât se poate de simplă. Escrocii din Germania postau pe internet fotografii cu utilaje agricole, care însă nu le aparțineau. Atunci când erau contactați de potențialele victime, ei aveau inclusiv posibilitatea de a emite facturi false. Contul în care naivii erau invitați să vireze banii aparținea însă unuia dintre escroci.

Una dintre victime este un bărbat din Blaj, care a plătit 13,000 de euro pentru a primi un utilaj care nu a mai ajuns în proprietatea sa, iar presupușii vânzători nu au mai răspuns la telefon. În urma cercetărilor făcute în acest caz, oamenii legii au aflat că bărbatul nu este singurul înșelat. Judecătorii români au predat un dosar magistraților din Germania, pentru a se ocupa pe mai departe de caz.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE