Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tucker Carlson a facut un interviu cu fosta asistentă a lui Biden care a fugit in Rusia VIDEO

Postat la: 09.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalistul american de televiziune Tucker Carlson a intervievat-o pe fosta asistentă a lui Joe Biden, Tara Reid, care s-a mutat în Rusia, și ea a vorbit despre teama ei de persecuție, dar a promis că va continua lupta pentru a-l aduce în fața justiției pe fostul ei șef.

„Sunt furioasă. Vreau ca Joe Biden să fie tras la răspundere. Mi-a luat ani de viață, mi-a distrus-o de trei ori. Voi continua să lupt", a spus Reed într-un interviu care a fost probabil înregistrat în timpul călătoriei lui Carlson din februarie la Moscova. Ea spune că se teme de persecuția autorităților americane pentru că a acordat un interviu canalului rus 1, care se află sub sancțiunile SUA.

La Moscova, unul dintre cei mai populari jurnaliști de televiziune americană, pe lângă întâlnirea cu Reed, i-a intervievat pe președintele rus Vladimir Putin și pe filosoful Alexander Dugin și, de asemenea, potrivit rapoartelor presei, a discutat cu fostul ofițer de informații al SUA Edward Snowden.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE