Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Premierul Cioloş, pregătit şi hotărât să guverneze responsabil cu PNL şi USR, după alegeri

Postat la: 02.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Dacian Cioloş a venit, vineri dimineaţă, cu o postare surpriză pe pagina de socializare. El a anunţat că este pregătit să construiască o guvernare responsabilă pentru următorii patru ani, împreună cu PNL şi USR, aceasta fiind prima oară când îşi asumă susţinerea de către celor două formaţiuni, în campania electorală, după mai multe ezitări pe acest subiect.

"PNL și USR mi-au propus să mă susțină pentru a continua să conduc Guvernul dacă, împreună, vor susține o majoritate parlamentară. Votul dumneavoastră din 11 decembrie va spune asta. Dacă răspunsul este pozitiv sunt pregătit și hotărât în decizia ca împreună cu aceste partide și cu toți cei care vor ca România să meargă înainte, să construiesc o guvernare responsabilă, deschisă și onestă pentru următorii 4 ani", a scris primul-ministru, pe Facebook.

Cioloş a ţinut să spună câteva lucruri şi despre cele două partide care l-au propus pentru un nou mandate de prim-ministru. Potrivit premierului, "USR este un partid tânăr, purtător de multe speranțe, în plină consolidare, un partid care urmează să dovedească trecerea de la bune intenții la fapte", iar "PNL este un partid pe care îl cunoaşte destul de bine şi care (..) a arătat că se poate transforma pentru a merge înainte".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE