Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












UNPR s-a mărit. A fuzionat cu PPDD și a semnat un acord de colaborare cu FNPR

Postat la: 29.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Uniunea Națională pentru progresul României, partidul premierului interimar Gabriel Oprea a anunțat că a fuzionat cu Partidul Poporului Dan Diaconescu, formațiune politică rămasă fără parlamentari și că a semnat luni un acord de colaborare cu Federaţia Naţională a Pensionarilor din România (FNPR).

"Noi, cei din UNPR, şi Federaţia Naţională a Pensionarilor din România suntem camarazi de încredere de mult timp. (...) Acest acord este unul despre principii în primul rând, pentru că politica trebuie să fie despre principii. Politica nu trebuie să fie despre ce se dă sau cât se ia, ci despre cum vedem România, cum vedem societatea şi, mai ales, despre cum vedem viitorul acestei ţări", a spus preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, la semnarea documentului.

El a arătat că pensionarii sunt cei care au cel mai mult nevoie de solidaritate, de respect şi de sprijin, fiind cei care au construit această ţară.

"FNPR este partenerul nostru, iar noi suntem mereu corecţi cu partenerii noştri, în orice alianţă, şi, poate avem alte defecte, dar întotdeauna ne ţinem de cuvânt. Indiferent care va fi drumul nostru în politică, vreau să vă asigur că UNPR va reuşi să respecte acest acord şi vă mai asigur că împreună vom găsi soluţii pentru ca pensionarii să aibă o viaţă normală, aşa cum merită", a afirmat Gabriel Oprea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE