Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Înalta Curte de Casație și Justiție a "diluat" soluția în cazul Ovidiu "Canoe" Miculescu

Postat la: 20.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La termenul din, 17 mai 2016, așa cum a susținut ZIUAnews încă de săptămâna trecută, directorul general al Radio România- Ovidiu "Canoe" Miculescu a primit o păsuire de la Înalta Curte de Casație și Justiție în procesul cu Agenția Națională de Integritate, care l-a declarat incompatibil în anul 2013.

Următorul termen a fost fixat tocmai la 1 noiembrie 2016, dosarul depășind astfel doi ani de când se află pe rol la această instanță, si potrivit site-ul instituției data formării acestuia la ÎCCJ este 03 septembrie 2014. Ce mai, judecata cu celeritate, nu glumă! Spre comparație, la Curtea de Apel București dosarul a fost înregistrat pe 28 octombrie 2013 și a fost soluționat pe 23 aprilie 2014, deci în mai puțin de 6 (șase) luni.

Să fie de vină ardelenii de la Înalta Curte de Casație și Justiție? Sau întregul merit să-i revină proaspătului avocat al lui Ovidiu "Canoe" Miculescu, un domn ce poartă numele de Chiuariu? Oare este vorba despre același Chiuariu care a fost ministrul Justiției și, mai de curând, a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu suspendare în dosarul "Poșta Română"? Dacă este adevărat, atunci se confirmă și cele susținute de ZIUAnews privind apropierea dintre Ovidiu "Canoe" Miculescu și PNL, partid care l-a susținut în lupta împotriva modificării legii serviciilor publice de radio și televiziune inițiată de senatorul PSD Georgică Severin. Sau este vorba pur și simplu de vechea vorbă românească: "Fă-te frate și cu dracu până treci puntea".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE