Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pompierii din Prahova au luat-o razna: "Bisericile trebuie să aibă două căi de evacuare"

Postat la: 12.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova a transmis in aceasta saptamana o notificare catre toate protoieriile din judet in care se mentioneaza ca toate bisericile trebuie să se conformeze pentru prevenirea unor situaţii neplăcute.

Potrivit notificării ISU Prahova, instituţiile de cult trebuie să respecte mai multe obligaţii impuse de ISU Prahova, dar unele dintre aceste obligatii sunt de a dreptul aberante si demonstreaza ca pompierii prahoveni sunt mai catolici decat Papa de la Roma, adica au luat-o razna. Este vorba despre utilizarea instalaţiilor electrice în conformitate cu prevederile legale, iar spaţiile vor fi utilizate corespunzător capacităţii prevăzute prin proiecţia construcţiei.

Cum majoritatea bisericilor din judet sunt realizate in urma cu 70-80 sau chiar 100 de ani, cand nu existau autorizatii de constructie, ca atare, ce proiectie de capacitate sa fie reglementata? Cu alte cuvinte, popa trebuie sa puna un tarcovnic sa de bilete de intrare ca la spectacolele din sala in functie de numarul locurilor din biserica, si astfel adio aglomeraţie in biserici.

Totodată, bisericile trebuie să aibă două căi de evacuare, iar uşile de acces - evacuare trebuie să fie spre exterior. Daca tinem cont ca aproape toate bisericile din judet au o singura intrare, practic ISU Prahova vrea acum sa se mai faca inca una! Adica sa darame un perete ca sa faca inca o intrare ca asa vor muschii pompierilor din Prahova! Prostia e asa de mare, iar dar ar durea, sefii de la ISU Prahova care au emis asemenea aberatii s-ar zvarcoli in chinuri mari.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE