Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezvaluire bombă: Ursula von der Leyen a fost administrator al Forumului de la Davos până în 2019!

Postat la: 03.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Este Ursula von der Leyen regina conflictelor de interese? Mulți cred că da, dar se străduiesc să demonstreze acest lucru. Cu toate acestea, unele elemente sunt intrigante. Acest lucru este valabil mai ales în cazul declarației sale de conflict de interese publicată... în 2021, pentru funcții care au început cu doi ani mai devreme.

Prima remarcă: Ursula von der Leyen a fost aleasă în vara anului 2019 în funcția de președinte al Comisiei Europene. Însă declarația sa de interese este datată 18 ianuarie 2021. De ce a trebuit să aștepte 18 luni pentru a primi acest document? Întrebarea merită să fie studiată îndeaproape. În orice caz, acest document merită să fie citit pentru a înțelege mai bine politica globalistă pe care o conduce președintele Comisiei, deseori sfidând tratatele, scrie Le Courrier de Strateges, care publica si documentele.

Administrator al Forumului de la Davos

Primul aspect demn de remarcat este faptul că președintele Comisiei Europene a fost, până la numirea sa la Bruxelles, membru al Consiliului de administrație al Forumului de la Davos. Acest punct subliniază apropierea președintelui de Marea Resetare, de care este un bun elev, în special în ceea ce privește vaccinarea. Trebuie menționat că a fost, de asemenea, director al Conferinței de Securitate de la München, un organism atlanticist dedicat problemelor de apărare.

Angajamentul lesbienelor și al homosexualilor

O altă particularitate a acestei declarații de interese este că Ursula von der Leyen, care era vicepreședinte al Partidului Creștin-Democrat (CDU), a multiplicat angajamentele "exotice". A fost, de exemplu, membră a "Lesben- und SchwulenenUnion, Niedersachsen", Uniunea homosexualilor și lesbienelor din Saxonia Inferioară, o secțiune de partid bazată pe orientarea sexuală. Este ușor de înțeles permeabilitatea sa la aceste probleme.

O mare tăcere asupra bunurilor sale personale

În ceea ce privește averea personală, Ursula von der Leyen nu declară absolut nimic. Această tăcere este surprinzătoare, având în vedere că ea este moștenitoarea unei familii de negustori hanseatici bogați, familia Albrecht. Evident, nimeni nu a găsit nimic în neregulă cu această tăcere.

Heiko von der Leyen, ghimpele din coastă

În ceea ce privește activitățile soțului ei, Ursula subliniază câteva puncte de interes. Ea își amintește că el este directorul medical al Orgenesis, o companie de biotehnologie care caută soluții pentru COVID prin terapie genică (vom reveni asupra acestui subiect în zilele următoare). Ea adaugă însă că este director al micii firme de consultanță Mediq IE, specializată în piața europeană a serviciilor medicale. Acest lucru nu este lipsit de interes.

Pe scurt, aceasta este o frumoasă (dar tardivă) declarație de interese din partea unei mondialiste care este surprinzător de discretă în ceea ce privește bunurile sale personale... Pentru informare, am publicat instrucțiunile de raportare a suspiciunilor de conflicte de interese ale Ursulei von der Leyen către procurorii europeni și naționali competenți, precum și un model de raportare, mai comenteaza sursa citata.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE