Reacția Moscovei după ce șeful ONU a condamnat decizia lui Putin de anexare a regiunilor ucrainene
Postat la: 30.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Rusia a răspuns joi criticilor secretarului general al ONU, Antonio Guterres, cu privire la anexarea la Rusia a patru regiuni ucrainene ocupate - Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie.
Moscova a declarat că Antonio Guterres nu are dreptul să facă declaraţii politice în numele Organizaţiei Naţiunilor Unite ca întreg. Anterior, Antonio Guterres, a declarat: "Orice decizie de a proceda la anexarea regiunilor ucrainene Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie nu are nicio valoare legală şi merită să fie condamnată. O asemenea decizie nu este în acord cu cadrul legal internaţional, este împotriva a tot ceea ce reprezintă şi trebuie să susţină comunitatea internaţională. Este o escaladare periculoasă care nu are loc într-o lume modernă şi nu trebuie acceptată".
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Presa turcă și franceză: Obiectivul e ca NATO să intre în război. Urmează atentate și saboteje. Rusia se pregătește să atace cu jumătate de milion de soldați
Presa turcă vorbește de un adevărat asalt diplomatic și nu numai asupra regimului de la Ankara pentru a abandona actuala strategie de lucru cu Rusia și că după ce Germania nu a mai rezistat presiunilor SUA și a dat drumul tancurilor grele Leopard 2 acum urmează Turcia.
-
Încă cap mafiot a fost prins de polițiștii din Italia după aproape 20 de ani de la un omor. Făcea pe bucătarul de pizza
Un bărbat din Italia, condamnat pentru omor şi considerat a face parte dintr-una din cele mai puternice organizaţii mafiote din ţară, a fost prins şi arestat după ce a petrecut 16 ani ca fugar. El a fost descoperit după ce a lucrat ca bucătar de pizza, scrie The Guardian.
-
Fermierii din România dau alerta: românii mănâncă cereale modificate genetic, aduse din Ucraina
Un fermier afirmă că din Ucraina au tranzitat România nouă tone de cereale şi mare parte dintre acestea a rămas în ţara noastră. El a menţionat că este un exces de cereale care a dus la scăderea preţului cu 30%, precizând că în aceste condiţii mai mulţi fermieri riscă falimentul.
-
Un milion de dolari găsiți la percheziții în canapeaua fostului ministru adjunct al Apărării din Ucraina
Publicația ucraineană Pravda dezvăluie o înregistrare video de la perchezițiile din luna august a inculpatului în ancheta privind fraudele în achiziții la Ministerul Apărării, fostul ministru adjunct al Apărării Oleksandr Mironiuk, în canapeaua căruia a fost găsit aproape un milion de dolari.
-
Un jurnalist ucrainean care luptă în tranșee desființează propaganda de la Kiev, care prevede o victorie rapidă în fața Moscovei: „Vânzători de povești ieftine"
Societatea ucraineană riscă să devină victima unor promisiuni populiste privind o victorie rapidă și definitivă asupra Rusiei, însă războiul pare a fi „o ploaie îndelungată", o nouă normalitate, una foarte dură, scrie din tranșee Pavlo Kazarin, un cunoscut jurnalist, originar din Crimeea, înrolat în armată în primăvara anului trecut.
-
Fermierii polonezi au blocat punctele de control la granița cu Ucraina din cauza cerealelor modificate genetic care au inundat țara, la fel ca și în România
Fermierii polonezi au blocat punctele de control la granița cu Ucraina, protestând împotriva importului de cereale, potrivit lui Tygodnik Zamojski.
-
Raportul Transparency International indică faptul că pandemia a fost furtuna perfectă pentru corupție în lume
Transparency International a dat publicităţii clasamentul IPC (Indicele de Percepție al Corupției) referitor la anul 2022. Media globală a stagnat la 43 de puncte pentru al 11-lea an consecutiv - indicele variază de la 0, pentru cel mai corupt scenariu, la 100 pentru cel mai integru.
-
Povestea de două milioane de dolari aranjată de șeful Romarm in Pandemie
Exact în ziua în care românii aflau, de la televizor, de la președintele Klaus Iohannis că România intră în stare de urgență din cauza COVID-19, din birourile Ministerului Economiei condus de Virgil Popescu șeful Consiliului de Administrație al Romarm căuta o hală în care să se instaleze echipamente pentru producția de măști.
-
Șpaga generalizată din sistemul de sănătate, o tradiție din timpul comunismului
Potrivit ultimului Eurobarometru, 18% dintre români au afirmat că au dat șpagă pentru intervențiile din spitale. Un caz recent în care un medic a fost arestat pentru luare de mită readuce în actualitate problema.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Nașterea unei noi monede comune, a treia ca putere după Euro și Dolar. Țările care ar putea să o adopte
- 2.Nu mai e Teoria Conspiratiei e certitudine: 2023 va marca sfârșitul vechii normalități în Europa!
- 3.Cum defineste Ungaria Noua ordine mondială. Directorul politic al cabinetului lui Viktor Orban prezintă capcanele următorului deceniu!
- 4.Șefa Trezoeriei SUA anticipează un mare eșec, în războiul economic cu Rusia
- 5.Decizia care va reseta manevrele mondiale a fost luată la Kremlin: China și India sunt vizate de jocul Rusiei pe piata combustibililor!
- 6.Israelul a atacat Iranul cu drone. Explozia unui depozit subteran de muniție a generat un cutremur cu magnitudinea de 5,9
- 7.Situație teribilă în SUA: pentru milioane de oameni nu se vor mai plăti pensiile. Țara este pe buza prăpastiei
- 8.Bloomberg: Erdogan și Assad pregătesc o lovitură mortală pentru interesele SUA în regiune!
- 9.Vicepremierul Chinei anunță o schimbare a ordinii mondiale, pe scena forumului de la Davos
- 10.Se conturează Planul Kremlinului care dă fiori la Kiev!
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu