Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Arhiepiscopul Tomisului amendat de două ori de poliție pentru încălcarea carantinei. ÎPS Teodosie a ținut slujba deși trebuia să stea în izolare

Postat la: 24.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a fost amendat luni, 24 ianuarie, de poliţiştii constănţeni cu 2.000 de lei, pentru că a încălcat carantina.

Înaltul prelat a ținut slujba luni dimineață la Catedrala Episcopală în loc să fie în carantină. Atunci a fost amendat cu 1.000 de lei. Apoi, a participat la o manifestare dedicată Zilei Unirii Principatelor, pe faleza Cazinoului. Poliția i-a mai aplicat o amendă de 1.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Arhiepiscopul Tomisului a primit amendă lei întrucât nu a respectat măsurile de carantină, potrivit legii 55/2020. ÎPS Teodosie era aşteptat să participe în Sala Magna a Centrului Eparhial Tomis la conferinţa "România, vechea vatră a Europei", susţinută de către Acad. Prof. Constantin Barbu.

El se afla în carantină, începând din data de 21 ianuarie, deoarece intrase în contact cu persoană infectată cu COVID-19. Luni dimineaţa, ÎPS Teodosie a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel" din Constanţa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE