Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Crima oribilă a unui român plecat în Germania: a fost prins de polițiști pe autostradă cu cadavrul victimei pe bancheta din spate a mașinii

Postat la: 22.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un cetățean român originar din Huși a comis o crimă îngrozitoare pe teritoriul Germaniei: Aurel Adrian Prodan (46 de ani) i-ar fi tăiat gâtul iubitei sale, Gheorghița Florescu, după care a mers zeci de kilometri cu cadavrul femeii pe bancheta din spate a mașinii.

Bărbatul, condamnat și în trecut pentru crimă, a fost oprit de polițiști, în data de 14 iulie 2021, pe o autostradă dintre localitățile Reichenau și Stuttgart (Germania). Polițiștii aveau să constate cu stupoare că, pe bancheta din spate, era o femeie cu gâtul tăiat, iar șoferul sângera abundent tot din zona gâtului, după ce se automutilase. La scurt timp, bărbatul și-a pierdut cunoștința, el fiind preluat de un elicopter și transportat la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale. Potrivit doctorilor, acum, starea de sănătate a individului este una stabilă, însă acesta nu poate vorbi, din cauza tăieturii de la gât. Oamenii legii au demarat cercetările, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Totuși, potrivit rudelor femeii ucise, Aurel Adrian Prodan (46 de ani) este cel care ar fi comis crima.

„Părinții mei sunt despărțiți de aproximativ 6 ani. În august, mama mea, Gheorghița Florescu, urma să vină în România și să meargă la divorț cu tatăl meu. Totuși, ei sunt despărțiți de mai mult timp. Mama era plecată la muncă în agricultură, în Spania. Acolo era și fratele meu, în vârstă de 16 ani. În august 2020, mama mea l-a cunoscut pe Facebook pe Aurel Adrian Prodan, un individ originar din Huși. Acesta locuiește în Germania, în localitatea Reichenau. Anul trecut, el a chemat-o pe mama mea în Germania. Mama a decis să plece din Spania și să se mute în Germania. Asta, deoarece munca devenise foarte grea în Spania și ea avea o problemă la mâini", începe povestea Adelina Vizitiu, fiica victimei. În urmă cu aproximativ 8 ani, Aurel Adrian Prodan a fost condamnat la 6 ani de pușcărie, pentru omor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE