Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul Transporturilor l-a pus pe viitorul ginere al lui Bădălău în bordul administrativ de la Tarom

Postat la: 07.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Razvan Cuc, ministrul impus de baronul de Giurgiu- Nicolae Badalau in fruntea Ministerului Transporturilor, demonstreaza pe zi ce trece ca vrea cu orice pret sa prabuseasca compania Tarom.

Dupa ce a numit ca director general interimat pe controversatul Eugen Davidoiu, personaj cercetat de DNA pentru implicarea într-o filieră a fraților Creștin de „sifonare" a banilor prin cesiuni de creanţe, a pus-o si pe consiliera sa pensionara Silvia Popeanga, garantata si sustinuta de PSD si tehnocrati, in fruntea Consiliului de Administratie de la Tarom. Insa, recent, Cuc-ul lui Badalau s-a revansat si fata de baronul de Giurgiu, numind in CA de la Tarom doi giurgiuveni care n-au nici in clin nici in maneca cu activitatea acestei companii.

Unul dintre noii impusi in noul CA este Alina Georgeta Velicu, care a fost agent de vanzari business in cadrul firmei Universal 2002, detinuta de compania de telecomunicatii Orange. Velicu a absolvit liceul de informatica Tudor Vianu din Giurgiu si Academia de Studii Economice Bucuresti. Cel de al doilea membru impus de Cuc in CA de la Tarom este Razvan-Alexandru Marica, 32 de ani, din Giurgiu. Acesta a absolvit Grupul Scolar Pamfil Seicaru din Ilfov, Facultatea de Stiinte Economice Spiru Haret si are un master in marketing si comunicare in afaceri de la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir.

Insa, acest Razvan-Alexandru Marica este viitorul ginere al baronului de Giurgiu- Nicolae Badalau. Razvan-Alexandru Marica este de sase ani impreuna cu fiica baronului giurgiuvean- Sabina Ioana Badalau si cei doi isi construiesc impreuna o vila somptuoasa in fieful natal a lui Badalau, adica Bolintin Vale. Trebuie precizat ca fiica baronului giurgiuvean - Sabina Ioana Badalau, a fost angajată în data de 23.06.2016, adica pe vremea cand tehnocratul garatatat de PDL, ajuns acum consilier a lui Cuc- Dan Costescu era ministrul Transporturilor, în funcția de consilier la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE