Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Panică la stat: o parte din bugetari nu și-au primit salariile! Ministrul Finanțelor vine cu explicații

Postat la: 14.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministerul Finanțelor a anunțat că din cauza unor disfuncționalități s-au înregistrat vineri întârzieri parțiale la plată.

Ministerul Finanțelor a anunțat sâmbătă că dispune de fondurile bugetare necesare pentru plata tuturor drepturilor salariale din sistemul bugetar. „Din motive obiective, în data de 13 mai 2022, s-au înregistrat disfuncționalitați ale sistemelor informatice partajate care asigură transferul sumelor în sistemul bancar, precum și în sistemul de plăți interbancare, înregistrându-se întârzieri parțiale la plată", a transmis ministerul.

Conform acestuia, 60% din obligațiile de plată au fost realizate la timp, iar restul operațiunilor de transfer se vor realiza luni, 16 mai. În toate cazurile este vorba de termene de plată scadente în zilele de 14 și 15 mai. „Regretăm neajunsurile create și le dăm asigurări tuturor celor afectați că depunem toate eforturile pentru ca astfel de disfuncționalități tehnice să nu se mai repete", mai arată reprezentanții Ministerului de Finanțe.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE