Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Unul dintre cei mai vânați oameni a fost identificat după 27 de ani: A violat 11 copii din orfelinate

Postat la: 03.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Unul dintre cei mai vânați infractori, arestat pe aeroport după 27 de ani de fugă, când tocmai se întorcea din vacanța în Thailanda. Bărbatul, acum în vârstă de 80 de ani, este acuzat de abuz sexual asupra copiilor de la o casă de copii între 1969 și 1971.

Richard Burrows, în vârstă de 80 de ani, a fost arestat joia trecută, după ce s-a întors în Marea Britanie din Thailanda, la aproape trei decenii după ce a fost emis un mandat de arestare. Poliția a încercat să dea de urma lui din decembrie 1997, când nu s-a prezentat la tribunalul Chester Crown, unde trebuia să fie judecat pentru două capete de acuzare de corupere și 11 capete de acuzare de agresiune sexuală asupra unui minor. Acuzațiile se referă la abuzuri sexuale asupra copiilor care ar fi avut loc la o casă de copii din Congleton, Cheshire, și în West Midlands între 1969 și 1971.

"Determinarea noastră de a-l localiza pe Burrows nu a slăbit în ultimii 27 de ani, iar arestarea sa marchează un pas înainte semnificativ în acest caz și începutul închiderii pentru toți cei implicați. Sper, de asemenea, că arestarea sa acționează ca un avertisment pentru orice alți suspecți căutați - demonstrând că, indiferent cât timp vă ascundeți, vă vom găsi și veți fi arestați", a declarat Eleanor Atkinson, de la poliția din Cheshire.

Cercetările pentru localizarea lui Burrows, al cărui nume complet este Richard John Ramsey Burrows, au continuat de la dispariția sa, inclusiv mai multe apeluri de căutare și un apel Crimewatch în 1998. Duncan Burrage, ofițer de legătură internațională al National Crime Agency din Thailanda, a declarat că arestarea "demonstrează angajamentul de neclintit al forțelor de ordine de a-i vâna pe cei care așteaptă să fie judecați în Marea Britanie". "Utilizând rețeaua noastră internațională și lucrând îndeaproape cu colegii de la poliția din Cheshire, am reușit să dăm de urma unui fugar căutat în legătură cu acuzații extrem de grave", a spus el. Burrows a fost arestat preventiv de poliție și urmează să se prezinte marți la tribunalul Chester Crown Court.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE