Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bianca Dragusanu insarcinata in sapte luni: "Doamne fereste.."

Postat la: 17.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Insarcinata in sapte luni, Bianca Dragusanu a ajuns zilele trecute la spital pentru a face un control amanuntit. Bebelusul este in stare buna, a luat si in greutate, are in jur de doua kilograme acum.

In urma cu o luna, pe fond de oboseala, Bianca Dragusanu a avut un moment de neatentie, care ar fi putut avea consecinte grave. Mai exact, ea a cazut si a tras o sperietura zdravana. Pentru a se asigura ca bebelusul ei este inafara oricarui pericol, blondina a mers de urgenta la medic si s-a calmat doar atunci cand a aflat ca totul este sub control.

"Bianca mai are putin peste o luna pana naste si este obligatoriu ca ea sa isi faca toate analizele. Doamne fereste, sa nu fie vreo problema cu copilul! Din fericire, in urma ultimelor investigatii, totul este in regula cu sarcina. Bebelusul este in stare buna, a luat si in greutate, are in jur de doua kilograme acum", au spus prietenele vedetei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE