Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cloaca de la Academia de Politie: Bum-bum, bum-bum Toba bate, drum bun bravi români!

Postat la: 04.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prezentam in cele ce urmeaza o sesizare care a fost trimisa domnului Ministru de interne Petre Toba, referitor la faptul ca la Academia de Politie, candidati care au trecut toate probele sunt respinsi ca sa faca loc altora care au dat spagi de pana la 10.000 de euro pentru a fi admisi peste rand.

Sesizarea este scrisa si semnata de mama unui astfel de candidat, al carei fiu a trecut probele in 2014 dar nu a fost admis. Aceasta spune ca sunt candidati care isi platesc locul pe lista admisilor, precum si cadre didactice si ofiteri care primesc spagi pentru a inlesni acest lucru, dnd si nume. Petre Toba in loc sa trimita sesizarea catre organele de cercetare competente care sa declanseze cercetarea, a trimis-o, scuzandu-se mai apoi ca a fost in mod eronat - chiar catre cei care sunt incriminati. Pe langa aceasta "eroare", in fruntea Academiei de Politie a fost numit - probabil dintr-o alta "eroare" - un rector care in anul 2011 a pierdut mapa cu documente clasificate. Justificarile sunt de-a dreptul penibile, fiind evident ca Petre Toba cunoaste foarte bine matrapazlacurile de la Academia de Politie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE