Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Băsescu: "Aşa, câineşte, mă uit la PNL ca la o soluţie. Condiţia va fi să fiu eu premier"

Postat la: 28.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PMP Traian Băsescu a afirmat, duminică seară, la RTV, despre o posibilă alianţă cu PNL şi USR, după alegeri, că "aşa, câineşte", se uită la PNL ca la o soluţie, dar că un eventual sprijin pentru liberali va avea drept condiţie un premier care să dea o speranţă că ştie să conducă ţara din punct de vedere executiv, iar acea persoană este el.

Traian Băsescu a ţinut să precieze că PMP nu va face alianţă cu PSD, pentru că obiectivul său este reconstruirea unui partid de talia fostului PD. Întrebat dacă, în aceste condiţii, ia în calcul o alianţă cu PNL şi USR, după alegeri, Traian Băsescu a răspuns: "Păi, dacă nu va fi cu PSD, sigur că, aşa, câine, câineşte, mă uit la PNL ca la o soluţie, deşi doamna Gorghiu a spus că nu vrea să facă alianţă cu PMP".

Traian Băsescu a mai spus că nu este exclus să nu susţină nicio formulă de guvern PNL. "Dacă va fi să sprijinim, o vom face cu condiţii, printre care să fie şi un premier care să dea o speranţă că ştie să conducă ţara asta din punct de vedere executiv", a adăugat liderul PMP. Întrebat cine ar putea fi acea propunere de premier, Traian Băsescu a replicat: "Eu, doamnă, de câte ori să vă mai spun". Despre funcţia dde preşedinte al Senatului, Traian Băsescu a spus că nu îl tentează funcţii decorative.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE