Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Băsescu: "Ponta și Dragnea sunt niște cocalari politici!"

Postat la: 01.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce l-a luat la mișto pe "buldogul" Vasile Blaga, pentru eșecul mitingului organizat de PNL, fostul președinte Traian Băsescu adresează un apel membrilor PSD, tot pe Facebook: scăpați de "cocalarii politici" Liviu Dragnea și Victor Ponta!

"Doamnelor şi domnilor membri ai PSD,
PSD-ul este mult prea important pentru ţară pentru ca liderii lui să fie lăsaţi să greşească fatal pentru România.

Premier judecat și președinte condamnat

Ce furnizeaza acest partid?
1. Un premier trimis în judecată pentru presupuse fapte de corupţie.
2. Un preşedinte de partid interimar, gata să fie definitivat pe post, avînd deja o condamnare, fie aceasta şi cu suspendare.
Avînd în vedere puterea politică enormă, dar şi responsabilitatea pe masura a acestui partid, cred că a venit timpul ca membrii săi să spună stop aranjamentelor de cocalari politici ale domnilor Dragnea şi Ponta.

Conducerea PSD și-a pierdut busola

De dragul puterii, Dragnea şi Ponta nu mai înţeleg deosebirea dintre interesul lor personal şi interesul ţării. Respectabili simpli membri ai PSD, niciodată în România un partid politic nu a fost atît de dependent de responsabilitatea propriilor săi membri. Din păcate, conducerea partidului dumneavoastră şi-a pierdut busola, motiv pentru care sunteţi cei responsabili a-i aduce la realitate.
PS - Ştiu cît de mult mă urîţi mulţi dintre dumneavoastră, dar, credeţi-mă, v-am adresat un mesaj sincer", scrie Traian Băsescu.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE