Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Candidatul liberal la Primăria Focșani Ion Ștefan: "Eu voi organiza cele mai reușite parade gay din Europa!"

Postat la: 02.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Într-o discuție telefonică purtată recent cu un reporter de la o publicație monden-tabloidă, candidatul PNL la primăria municipiului Focșani Ion Ștefan a precizat că orașului de pe Milcov îi lipsesc multe lucruri moderne care să "îl aducă în rândul lumii civilizate!"

Aflat probabil sub emoția căderii libere pe toboganul încrederii electoratului, Ștefan s-a simțit nevoit să facă, în ultima săptămână de campanie, declarații extravagante pe care el le crede câștigătoare. Astfel la întrebarea reporterului: "Veți susține comunitățile LGBT aflate în Focșani?", Ștefan a cerut o pauză de gândire de vreo două ore după care a răspuns: "Normal că susțin aceste comunități ale persoanelor cu orientări sexuale diferite! Este o chestiune politically correct și de domeniul multiculturality! Chiar mai mult de atât, voi organiza cea mai fastuoasă paradă gay din România pe axa Focșani-Milcovul unde va fi ales primar socrul meu Nicolae Lățcan. Nu vedeți că pe afișele mele electorale apar îmbrăcat în cămașă roz?! E un simbol al LGBT și totodată un mesaj subliminal!"

Cunoscut pentru declarațiile sale "îndrăznețe", Ștefan se vrea unul dintre mecena on-line-ului vrâncean și totodată un tip "open-mind". În această notă el s-a lăudat unor apropiați că este și un adept al stilului de viață swinger, pe care-l experimentează alături de alți prieteni liberali, unii "fără ocupație", la Vila GEO dintr-un cartier discret al Focșaniului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE