Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cazul Ciprian Enea. Cum şi-a bătut joc un candidat ALDE de banii publici

Postat la: 02.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Candidatul ALDE la Primăria comunei Helegiu (judeţul Bacău) - actual viceprimar în funcţie, Ciprian Enea - a găsit de cuviinţă să cheltuiască exorbitanta sumă de 3 miliarde şi jumătate de lei construind şanţuri pereate noi DC159A (drum comunal Helegiu -Drăgugeşti) pe o lungime de aproximativ 200m şi un acostament din beton care însumează 193,42 mp.

ZIUAnews vă prezintă lista oficială a obiectivelor de investiţii (finalizate parţial sau integral cu bani de la bugetul local, dar şi cu subvenţii provenite din fonduri europene nerambursabile) perfectate de administraţia comunei în 2015.

O culme a nesimţirii electorale: Enea a lăsat un sat întreg fără apă!

Potrivit surselor ZIUAnews, ascensiunea lui Ciprian Enea a avut loc în ultimii patru ani. Iniţial liberal, viceprimarul Enea a dezertat la ALDE, împreună cu primăriţa comunei, Mihaela Badic, care (în prezent) candidează la Primăria Oneşti. Pentru a ascunde consătenilor manevrele operate cu bani din bugetul local, Enea se află într-o luptă pe viaţă şi pe moarte cu contracandidaţii săi.

Mai mult, viceprimarul ALDE recurge la manevre total neortodoxe, care îi prejudiciază în mod evident pe locuitori. Concret, el încercă să mulţumească ambele sate, sistând apa în satul Drăgugeşti, pentru a asigura un debit „satisfăcător" într-un sat vecin, Deleni, de unde Ciprian Enea intenţionează să capete voturi. Mai mult decât atât, proiectul a fost implementat pe perioada mandatului celor doi, Bădic Mihaela şi Enea Ciprian, proiect total greşit, astfel încât debitul de apă nu poate satisface nici măcar jumătate din locuitorii celor două sate.

Dictatorul Ciprian Enea

De asemenea, Enea a ajuns să ameninţe oamenii pe stradă şi să-i şantajeze, condiţionând alocarea de ajutoare sociale în schimbul voturilor. Hăituiala s-a transferat şi pe Facebook, acolo unde sunt urmăriţi şi ameninţaţi cei care cutează să dea „like" contracandidaţilor. Potrivit surselor noastre, recent, echipa ALDE a agresat în timpul campaniei electorale, în repetate rânduri, un consilier candidat la echipa PNL, acesta fiind consătean cu viceprimarul şi prieten din copilărie.

Nepotism pe bani publici

În prezent, atât rudele doamnei primar cât şi ale viceprimarului sunt angajate la Primărie şi încasează salarii ,,babane" (aproximativ 3000 de lei lunar), în condiţiile în care comuna Helegiu este sărăcăcioasă, multe familii fiind nevoite să muncească din greu pentru a-şi asigura existenţa de la o zi la alta.

Luca Iliescu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE