Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce anunţă Cozmin Guşă despre nominalizarea premierului PSD, care sunt dedesubturile

Postat la: 22.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cozmin Guşă explică dedesubturile nominalizarii lui Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier de catre Liviu Dragnea: "Propunerea PSD este una care arată maturitate din partea social-democraților și care ar putea aduce pacea într-un moment complicat". Consultantul politic a analizat consecințele pe care această propunere le-ar putea avea în politicul românesc.

"Din punct de vedere politic, Shhaideh îndeplinește toate criteriile europene - este femeie, are studii în străinătate, are experiență administrativă la vârf, nu are dosare de urmărire penală și aparține unei minorități religioase într-o Europă a toleranței - ", a declarat Cozmin Gușă. Liviu Dragnea a propus o persoană pe care profilul profesional o face de nerefuzat de către președintele Iohannis, consideră consultantul politic, adăugând că "dacă cineva ar vrea să facă jocuri legate de inconsistența propunerii, cu Shhaideh i-ar fi mai greu".

Marele regret al președintelui PSD este că nu s-a putut autopropune pentru funcția de prim-ministru, susține Gușă. "Trebuie să ne gândim și la un caracter subiectiv care a fost atins. Dragnea are marele regret că nu s-a putut autopropune. În campanie a dorit să ne convingă că e capabil să fie prim-ministru. A înțeles că nu e momentul să arunce România în aer cu o autopropunere", a explicat Gușă. Cu această propunere pentru postul de premier, evidențiază consultantul politic, Dragnea își prezervă "deocamdată", după cum chiar el a sugerat, posibilitatea să revină, dacă legea îi va permite, până atunci rezervându-și rolul de lider de partid.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE