Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine sunt miliţienii controversaţi care sponsorizează campania pesedistului Daniel Florea pentru Primăria Sectorului 5

Postat la: 13.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Candidatura fostului pedelist Daniel Florea - actualmente aspirant PSD la Primăria Sectorului 5 - este sponsorizată din plin de trei foşti miliţieni controversaţi, în schimbul unor locuri eligibile pe lista PSD pentru Consiliul Local.

După ieşirea deputatului Cristian Rizea (via DNA) din jocurile electorale, Daniel Florea a impus nume noi pe lista consilierilor locali ai PSD pentru Primăria Sectorului 5.

Clanul Cămătaru şi preferinţele lui Florea

Personajele aflate în strânse legături cu infractorii clanului Cămătaru au fost înlocuite cu foşti şefi de miliţie de dinainte de '89, dar şi comandanţi de poliţie controversaţi, suspectaţi de numeroase derapaje. Toţi aceştia sunt apropiaţi ai tatălui lui Daniel Florea - Gheorghe Florea, fost comandant al Poliţiei Sector 5, dar şi al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi.

Miliţianul Merliu, cap de listă

În capul listei consilierilor locali doriţi de Florea tronează Marian Merliu, fost şef al Miliţei Sector 5, înainte de 1989, ulterior şef al Poliţiei Sector 5. Personaj aflat în intense relaţii cu PSD, Merliu este unul dintre greii poliţiei care i-a oferit sprijin şi „consultanţă", în 2013, lui Mihai Voicu, fost securist şi pseudo-revoluţionar care l-a agresat în plină stradă pe Mircea Marian, jurnalist al cotidianului „Evenimentul Zilei".

Controversatul Ţigănuş

Tot în primele poziţii îl descoperim şi pe Marian Ţigănuş, comisar de poliţie cercetat într-o anchetă IGP, în 2005, la acea vreme fiind suspectat că i-a protejat pe capii fiorosului clan Cămătaru. De altfel, semnele de întrebarea s-au îmbulzit asupra lui Ţigănuş încă din 2003, când acesta a fost amendat cu 100.000 de lei (împreună cu Marian Merliu!) de judecătorii care instrumentau dosarul lui Fane Pavalache, pe motiv că nu a pus la dispoziţia instanţei nu mai puţin de cinci martori.

Şuhan, fost miliţian şi afacerist

Un alt consilier local dorit de Daniel Florea este Vasile Şuhan, fost miliţian, unul dintre oamenii din spatele firmei Bingo şi patron al unei firme de construcţii.

Alex Miclovan

 

 

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE