Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Daniel Chiţoiu se retrage din politică. Meleşcanu, noul vicepreşedinte ALDE

Postat la: 11.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru de Finanţe, Daniel Chiţoiu, a demisionat din funcţia de secretar-general al ALDE şi a anunţat că se va retrage, uşor-uşor, din politică. Chiţoiu spune că a luat decizia unilateral, întrucât vrea să-şi dedice mai mult timp activităţii în mediul privat.

La acest început de an am luat decizia de a renunţa la funcţia de Secretar General ALDE şi de a face paşii necesari retragerii din viaţa politică pentru perioada ce va urma, astfel încât să pot dedica mai mult timpul activităţii profesionale. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul acordat în carierea mea politica, pentru prietenia şi colegialitatea pe care mi le-aţi arătat de-a lungul timpului, pentru încrederea pe care aţi avut-o în proiectele noastre", a scris Daniel Chiţoiu pe Facebook.

Fostul ministru de Finanţe din timpul guvernării USL spune că va rămâne în angrenajul ALDE, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Chiţoiu. „Nu mi-a fost uşor să iau această decizie, dar am ţinut cont de considerente de ordin personal atunci când am decis să fac acest pas. Voi rămâne un liberal, un om dedicat ideilor şi principiilor de dreapta, un susţinător al ALDE şi al proiectelor sale. Pentru a nu exista motiv de speculaţie cu privire la gestul meu, va transmit ca a fost o hotărâre unilaterală în urma căreia am decis să îmi dedic mai mult timp activităţii în mediul privat. Rămân membru ALDE şi privesc cu încredere viitorul formaţiunii noastre politice în faţa alegerilor locale şi parlamentare din 2016!", a adăugat acesta.

Senatorul Nicolae Nasta va fi noul secretar general al ALDE. Nicolae Nasta este senator de Ilfov şi s-a alăturat ALDE în iulie 2014, după ce a demisionat din PNL. Comitetul de unificare ALDE a validat numirea lui Teodor Meleşcanu în funcţia de vicepreşedinte al formaţiunii, care va avea ca responsabilităţi principale problemele de politică externă şi de securitate naţională, potrivit lui Călin Popescu Tăriceanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE