Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea: Dacă PSD câştigă alegerile, vor trebui să plătească toţi

Postat la: 21.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la un post de televiziune, că dacă social-democraţii vor câştiga alegerile va fi dus la îndeplinire sloganul USL, "Dreptate până la capăt", iar cei pe care îi consideră responsabili de greşelile ultimului an vor trebui să "plătească", în instanţă, precum Klaus Iohannis, Dacian Cioloş, dar şi miniştrii săi.

"Trebuie duse la capăt anchetele referitoare la case, de exemplu, că tot îi place să vorbească despre dreptate. Dreptatea să se apropie de toţi. Premierul Cioloş trebuie să plătească împreună cu ministrul Culturii şi cu ceilalţi oficiali şi funcţionari implicaţi în marea fraudă de la Cuminţenia Pământului. Acolo s-a încălcat legea de la început şi şi acum se încalcă. Trebuie să plătească ministrul Sănătăţii pentru prejudiciul uriaş pe care l-a adus bolnavilor din România, atât bolnavilor de hepatica C, cât şi milioanelor de români bolnavi, pentru care nu a vrut să scadă preţurile la medicamente", a spus liderul PSD.

El i-a nominalizat şi pe ministrul Fondurilor Europene, din cauza căruia "România a pierdut miliarde în acest an", dar şi pe ministrul Agriculturii, "care şi-a permis să întârzie subvenţiile la agricultură 8 luni de zile". "Toţi ăştia - şi ceilalţi pe care nu îi numesc în seara asta - vor trebui să plătească şi vor plăti", a conchis Liviu Dragnea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE