Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea, fault la Ponta. Congres PSD pe 11 octombrie

Postat la: 15.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Social-democraţii caută cea mai bună dată pentru alegerea noii conduceri a partidului. Deşi liderii PSD au fost de acord cu organizarea congresului la mijlocul lunii noiembrie, Liviu Dragnea a decis să îi mai ţină în şah. Iniţial, se stabilise ca Congresul să aibă loc pe 16 noiembrie, după ce atât Ion Iliescu, cât și Ecaterina Andronescu au anunțat oficial data.

Potrivit unor surse, Congresul PSD va avea loc pe 11 octombrie. O decizie finală va fi luată în şedinţa de luni. "Urmează congresul, trebuie pregătit, Dragnea este omul care poate. În noiembrie va fi congresul. Îl susțin pentru motive clare", a declarat fostul președinte, Ion Iliescu, în luna iulie. La rândul său, vicepreședintele PSD, Ecaterina Andronescu, a declarat că "decizia aparține Consiliului Național", care a hotărât ca data congresului să fie 16 noiembrie.

"Am spus în discursul meu: avem o hotărâre a Consiliului Național pentru organizarea congresului în noiembrie și cred, am spus-o public de nenumărate ori, cred că trebuie să avem un președinte legitimat de votul delegațiilor la congres. Avem o decizie oficială. Nu poate să ia Comitetul Executiv decizia în legătură cu congresul, decizia aparține Consiliului Național. Consiliul Național a luat decizia pentru luna noiembrie și noi trebuie să o respectăm", a spus Ecaterina Andronescu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE