Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea mai si simte: "O uriaşă responsabilitate să nu repet greşelile şi compromisurile făcute de PSD"

Postat la: 12.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, după încheierea alegerilor interne, că simte o uriaşă responsabilitate de a nu mai repeta "greşelile" pe care le-a făcut PSD şi "compromisurile care au măcinat" partidul.

Întrebat cum se simte la finalul acestor alegeri, Liviu Dragnea a precizat că se simte responsabil de a nu mai face greșelile care s-au făcut în trecut, în partid. "Simt o uriaşă responsabilitate. Pe de o parte, simt o obligaţie de a nu mai face greşelile care s-au făcut în acest partid, de a nu mai face compromisuri care au măcinat acest partid", a spus Dragnea, întrebat cum se simte la finalul acestor alegeri.

Pentru ca partidul să evolueze, Dragnea a precizat că este nevoie ca membrii să țină cont de lucrurile bune pe care le-au făcut foștii președinți de partic, cât și "şi de greşelile care s-au făcut în acest partid, pe care trebuie să ni le asumăm cu foarte multă sinceritate şi cu foarte mult curaj". "PSD nu trebuie şi nu poate rata oportunitatea de a deveni primul partid din România modern", a spus Dragnea.

Liviu Dragnea i-a asigurat pe cei care au venit să îia corde votul lor, cât și pe cei din opoziție, că nu va avea "nicio ezitare" în a duce la capăt toate angajamentele.

"Au venit încrezători la acest vot, au venit să-şi exprime speranţa într-un nou proiect politic şi vreau să le transmit ceva, atât lor, colegilor mei de partid, cât şi celor care nu sunt membri în partid şi care, cu câteva excepţii, de câteva zile îşi exprimă suspiciunea faţă de acţiunile mele şi ale partidului în perioada următoare. Vreau să-i asigur pe toţi că nu voi avea nicio ezitare în a duce la capăt toate angajamentele pe care mi le-am luat, toate acţiunile de care am pomenit ultima perioadă", a spus Liviu Dragnea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE