Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea nu exclude posibilitatea de a fi prim ministru

Postat la: 01.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea nu exclude ca ar fi interesat de functia de prim-ministru, dar spune ca obiectivul sau este ca PSD sa castige alegerile locale si parlamentare. Liderul social-democratilor a mai declarat ca s-ar intelege cu presedintele Iohannis, pe care il vede capabil sa puna punct scandalurilor de pe scena politica.

"Obiectivul meu pentru anul 2016, sau unul dintre obiective, este pregatirea partidului pentru cele doua scrutine importante alegerile locale si alegerile parlamentare", a declarat Dragnea in cadrul unui interviu televizat.

Intrebat daca dupa anul 2016 este interesat de functia de prim-ministru, liderul interimar al PSD a raspus: "Nu stiu, sa ajungem acolo, deci nu o sa spun ca ma intereseaza, nici nu o sa spun ca nu ma intereseaza". Cum cel mai probabil va ocupa functa de presedintele al Partidului Social Democrat, dupa ce membrii PSD au decis excluderea celorlalti candidati, Liviu Dragnea a vorbit si despre cum va arata relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis.

"Am o asteptare. Cred ca are un potential de buna-credinta, cred ca are un un potential de a reusi sa inchida razboiul politic in Romania. Dumnealui decide daca il foloseste sau nu. Din partea mea si acum si daca voi fi ales presedintele PSD este deschidere maxima atat fata de presedintele Klaus Iohannis, cat si fata de opozitie", a mai spus Liviu Dragnea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE