Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












După Arsinel si Muraru si Malaimare s-a inscris in UNPR

Postat la: 20.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actorul Mihai Malaimare s-a inscris in UNPR, el fiind in trecut membru al PSD si PNL si deputat in doua legislaturi. Mihai Malaimare se alatura, astfel, actorilor Vasile Muraru si Alexandru Arsinel, care si-au depus adeziunile la UNPR, in urma cu o saptamana.

Malaimare este in prezent directorul Teatrului Masca, functie pe care o detine din 1990 cand a fondat institutia. In aprilie 2015, Mihai Malaimare a pierdut definitiv procesul in care a contestat raportul ANI, prin care s-a stabilit ca s-a aflat in stare de incompatibilitate intre 2008 si 2013, intrucat a fost atat membru titular al Consiliului National al Audiovizualului, cat si manager, respectiv director al Teatrului Masca.

Mihai Malaimare a fost membru al PDSR (PSD-ul de astazi) si a devenit deputat de Botosani in 2000, fiind presdintele comisiei de cultura din Camera Deputatilor in legislatura 2000-2004. La alegerile parlamentare din 2004 obtine, pe listele PSD, un nou mandat de deputat, iar in 2005 trece la PNL. In 2010 anunta ca se retrage din politica si paraseste PNL, in urma unui conflict cu liberalii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE