Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Florin Roman: "Nu mai vrem alegeri in care sa voteze mortii! Liviu Dragnea e condamnat tocmai pentru fraudarea alegerilor!"

Postat la: 31.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Florin Roman, noul secretar general adjunct al PNL, a avut, recent, o declaratie politica referitoare la faptul ca PSD trage cu dintii de alegerea primarilor si membrilor consiliilor judetene dintr-un singur tur, iar Liviu Dragnea a amenintat ca daca Guvernul va da o ordonanta care sa schimbe legea, atunci PSD va boicota alegerile:

"Nu mai vrem alegeri in care sa voteze mortii si procese verbale in sectiile de votare făcute din pix! Am incredere ca practicile domnului Dragnea sunt de domeniul trecutului! Când il aud pe presedintele PSD Liviu Dragnea vorbind despre alegeri corecte, nu pot sa nu ma revolt. Cum poate un om condamnat in prima instanta de Înalta Curte tocmai pentru fraudarea unor alegeri sa vorbească despre alegeri! Ce sa ne învete, cum au votat mortii la Teleorman? Sau cum a schimbat modul in care sunt alesi reprezentantii poporului cu 3 luni înainte de alegeri? Atunci era democratic, acum nu? Sau despre faptul ca un primar este 'reprezentativ' cu 15 la suta pentru, si 85 la suta nu vin la vot sau voteaza impotriva? Sau sa ne spună cum a abuzat din nou de democratie, fiind autorul celebrei OUG 55 privind traseismul, când din pixul domniei sale si din bani publici, a antamat contracost numai de la PNL 496 de primari? Nu cred ca avem nevoie de un Dragnea mai rău decât Ponta! Sper ca dl Ciolos sa înteleagă ca este necesar sa respecte vointa romanilor care vor alegeri corecte, reprezentativitat", a declarat Florin Roman.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE