Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabriela Firea: Un Guvern si o majoritate nu se pot schimba, nedemocratic, doar pentru ca PNL este ahtiat dupa putere

Postat la: 08.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

COMUNICAT DE PRESA. Isteria celor din Partidul National Liberal a depasit de mult granitele unui comportament normal pe scena politica. Normalitatea a devenit la PNL sa ceara schimbarea unui Guvern altfel decat in Parlament sau prin alegeri democratice.

Nici nu ne mira acest lucru in conditiile in care sforile fostului partid liberal istoric sunt trase acum de cei care au pierdut fara drept de apel alegerile din 2012. Vorbim despre oameni pentru care democratia nu inseamna nimic si care ar folosi orice fel de mijloace pentru a reveni la putere.

Am vazut si ieri cum liderii PNL ne vorbeau despre dorinta de a da un Guvern cat mai repede, in conditiile in care si-au demonstrat in ultima perioada lipsa totala de viziune si de proiect. Atacul la Victor Ponta nu il vizeaza doar pe acesta si acest lucru a fost clar cand ni s-a vorbit din nou despre ilustra motiune de cenzura pe care nici macar semnatarii acesteia nu o cunosc de fapt bine.

Gabriela Firea

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE