Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabriela Firea vrea să candideze la şefia PSD Bucureşti

Postat la: 08.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că intenționează să candideze la șefia PSD București, funcție pe care o deține în prezent în mod interimar.

Aceasta a ţinut să precizeze că nu dorește să folosească Primăria Generală a Capitalei "ca pe o tribună politică" și că nu are nicio intenție să pregătească o candidatură la președinția României.

"Cred că cei care lansează astfel de zvonuri, de fapt, vor să îmi facă foarte mult rău, vor să mă decredibilizeze din punct de vedere administrativ. Cred că este o campanie în care să se demonstreze, dar fără argumente logice și fără brumă de adevăr, că eu de fapt am venit la Primăria Generală a Capitalei, mă fac că fac niște lucruri - deși în realitate eu chiar încerc să răzbesc în această lume dură și plină de obstacole - pentru a mă pregăti, ca în 2019 să intru în competiția politică pentru Palatul Cotroceni. Nimic mai fals. E o manipulare", a afirmat Gabriela Firea.

Social-democrata a mai spus că va participa la Congresul PSD de la începutul anului viitor. "Voi fi ca oricare dintre colegii mei, participant la un congres. Cred că mi se potrivește mult mai bine activitatea administrativă, cea de manager, cea pe care am început-o", a completat Gabriela Firea. Aceasta a susţinut că va candida la președinția PSD București.

"Sunt președinte interimar la PSD București. Intenționez să candidez (...) Dacă va exista în perioada următoare o conferință municipală, voi depune și eu candidatura, pentru că acum sunt președinte interimar la PSD București. Este pentru prima oară când primarul general al Capitalei și primarii de sectoare sunt din partea Alianței PSD-UNPR. Împreună vom face lucruri bune în Capitală. Vreau să avem și o coordonare politică și una administrativă și toate proiectele noastre de administrare și guvernare locală să le aplicăm sinergic", a precizat primarul general al Capitalei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE