Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liberalii îşi vor pedepsi absenţii de la votul în cazul Şova

Postat la: 05.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Co-președintele PNL, Vasile Blaga a anunțat, joi seara, că absenții nemotivați de marți din Senat vor fi pedepsiți de partid. Liderul liberalilor nu a dorit să dea detalii privind sancțiunile pe care le vor primii senatorii în frunte cu Crin Antonescu, dar a spus că acestea vor exista cu siguranță.

"Niciodată nu am discutat despre asta în spațiul public, înainte de a discuta săptămâna viitoare în partid. O să vedeți săptămâna viitoare. Miercuri avem și Biroul Politic Național, va fi precedat de o ședință a comisiei de unificare. O să punem lucrurile la punct pentru că vine moțiunea", a precizat Vasile Blaga în timpul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV.

Nu toți senatorii PNL vor fi însă sancționați, deoarece unii dintre ei, precum Anca Boagiu, au absentat motivat. În cazul lui Crin Antonescu, Blaga a declarac că se așteaptă o explicație din partea acestuia privind absența de la votul din camera superioară.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE