Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea: "Luăm în calcul serios depunerea unei moţiuni simple împotriva Ralucai Prună"

Postat la: 10.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că ia în calcul depunerea unei moţiuni simple îndreptată împotriva ministrului Justiţiei, Raluca Prună, în urma afirmaţilor făcute de aceasta potrivit cărora i-a minţi pe judecătorii CEDO privind fondurile alocate penitenciarelor.

''Luăm în calcul serios depunerea unei moţiuni simple (îndreptată împotriva ministrului Justiţiei, Raluca Prună-n.r.), chit că nu va ţine cont de ea premierul Cioloş, cum nu a ţinut cont nici de cea de la agricultură'', a anunţat preşedintele PSD la Antena 3.

El a afirmat că este grav că un membru al Guvernului a declarat public că i-a minţi pe judecătorii CEDO. ''Mie mi se pare foarte grav că un membru al guvernului României afirmă public că a minţit judecătorii CEDO. Ce cred oamenii aceia despre noi? Cum apare România? Chiar dacă este România tehnocrată, cum apare acolo?'', a spus liderul PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE