Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ludovic Orban: „Băsescu a ajuns propriul său epigon!"

Postat la: 27.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După zece ani în care a tăiat şi a spânzurat în România, Traian Băsescu s-a umplut de ridicol candidând la preşedinţia PMP, o grupare dubioasă aflată în marja de eroare a sondajelor, afirmă liberalul Ludovic Orban, pe Facebook.

Potrivit deputatului PNL, Băsescu nu înţelege că cel mai normal ar fi să se retragă din viaţa publică, deşi acest fapt n-a fost înţeles nici de Ion Iliescu, Victor Ciorbea, Emil Constantinescu sau Petre Roman, care s-au încăpăţânat să trăiască într-un ireal trecut public.

Memorii, conferinţe, acţiuni umanitare

In tarile civilizate, unde democratia este la ea acasa, dupa ce isi termina mandatul (sau mandatele), fostii presedinti sau prim ministri se retrag din viata publica si isi scriu memoriile, scriu carti, sustin conferinte, se implica in actiuni umanitare sau, pur si simplu, se retrag in sanul familiei.

Ridicolii Iliescu, Ciorbea, Constantinescu şi Roman

La noi, indiferent ce au facut in mandat, fostii premieri sau presedinti nu se lasa pana nu se umplu de ridicol. Iliescu, dupa ce si-a incheiat al treilea mandat ( neconstitutional ) a vrut sa se aleaga din nou presedinte al PSD si a pierdut lamentabil. Victor Ciorbea si-a facut partid si a luat 2% in alegeri. Emil Constantinescu si-a facut si el partid si nu a sarit de 1%. Petre Roman si-a infiintat si el partid, care nu a trecut pragul electoral.

Băsescu, sub nivelul mării

Astazi, este randul lui Basescu sa ajunga propriul sau epigon. Dupa 10 ani in care a taiat si a spanzurat in Romania din cea mai inalta functie in stat, starnind un val urias de ura impotriva lui din partea majoritatii coplesitoare a romanilor, Basescu se plaseaza sub nivelul... marii ca si anvergura.

Căprarul Dorel Onaca

Cat de tare trebuie sa te degradezi ca din postura de sef al statului sa ajungi sa candidezi la presedintia unui partid aflat in marja de eroare a sondajelor, sa ajungi sa te bucuri de aplauzele unei osti de stransura, naimite pe marafeti si instruite de caprarul Onaca, sa ajungi sa fii votat mai rau ca Dragnea cu mana pe sus in unanimitate ? Urata iesire pe usa din dos a istoriei", scrie Ludovic Orban, pe Facebook.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE