Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ludovic Orban: "Megalomaia lui Gabriel Oprea este binecunoscută de toti politistii"

Postat la: 24.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ludovic Orban reactioneaza pe Facebook impotriva lui Gabriel Oprea, pe care-l considera un megaloman, motiv care a condus la decesul politistului motociclist care ii deschidea drumul pe ploaie, in coloana oficiala care-l ducea pe ministru spre casa, dupa o iesire la restaurant.

"Megalomania lui Gabriel Oprea era binecunoscuta de toti politistii din Ministerul de Interne. Va povestesc ce am vazut cu ochii mei. La Targoviste, Mitropolitul Nifon a organizat o mare serbare religioasa de cerebrare a Sfantului NIfon, la care am participat si eu. M-am deplasat de la Bucuresti la Targoviste pe DN 7 si, de la Tartasesti, pe DN 71. Ce mi-a fost dat sa vad de-a lungul drumului nu am vazut nici pe vremea lui Ceausescu La fiecare intersectie a drumului national cu un drum judetean sau cu un drum comunal era un echipaj de politie (ganditi-va ca sunt zeci de astfel de intersectii).

M-am intrebat tot drumul ce s-a intamplat de este politie la fiecare intersectie. Oare cine vine la Targoviste de s- au luat astfel de masuri de siguranta? Stiam ca presedintele Johannis nu participa la eveniment. M-am gandit ca pentru Ponta s-o fi facut mobilizarea asta exceptionala. Cand am ajuns la Targoviste am aflat beneficiarul acestei mobilizari comunistoide nu era nimeni altul decat Gabriel Oprea.

Asta in conditiile in care legea permite insotirea cu coloana oficiala (nota bene: coloana oficiala, nu zeci de echipaje la fiecare intersectie) doar a 4 demnitari: presedintele Romaniei, premierul, presedintele Senatului si presedintele Camerei Deputatilor. Oare nu este un grosolan abuz in functie comis de cel care molfaie sforaitor interesul national la fiecare propozitie icnita poticnit din putul gandirii bodyguardului lui Miron Cozma? Apropo, pe el nu il intreaba nimeni nimic? Macar despre mineriade? Ca tot este de actualitate. Ca si mersul... in coloana de la masa la somnic...", scrie Ludovic Orban pe pagina sa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE