Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Mihai Voicu vrea să-şi impună soţia la conducerea PNL Giurgiu

Postat la: 09.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vicepreședinte PNL și președintele Comisiei de Cod Electoral, Mihai Voicu, vrea cu orice pret ca sotia sa Claudia, fosta Benchescu, sa fie numita la sefia organizatiei PNL Giurgiu.

In prezent, la sefia PNL Giurgiu este deputatul Raluca Surdu, sotia fostului director al RA-APPS, Georgian Surdu, aflat in arest ca urmare a retinerii de catre DNA în dosarul în care este suspectat că i-a cerut şefului CJ Buzău- Cristinel Bigiu, să faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obţinerea unui contract pentru lucrări de canalizare în valoare de aproape 11 milioane euro. Ca urmare a arestarii lui Georgian Surdu, Mihai Voicu face presiuni asupra conducerii PNL ca Raluca Surdu sa fie debarcata de la conducerea organizatiei PNL Giurgiu, iar locul sau sa fie numita sotia sa.

Ramane de vazut daca Alina Gorghiu si Marian Petrache ii vor face pe plac lui Mihai Voicu. Trebuie precizat Mahai Voicu s-a casatorit recent cu Claudia Benchescu, președintele Cluburilor Studențești Liberale. Fostul ministru al Culturii și președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, liberalul Gigel Știrbu, alături de soția sa au fost nașii cuplului Mihai Voicu - Claudia Benchescu. Pertecerea de nunta a avut loc la Palatul Mogosoaia la care au participat circa 400 de invitati, majoritatea fiind liberali insotiti de sotiile, respectiv sotii lor.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, darul pe care liberalii l-au dat a fost intre 500 si 1000 de euro de familie, iar cei care au venit singuri au decartat pana la 500 de euro. Printre marii absenţi la aceasta nunta s-au numărat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, plecată în SUA, fostul lider liberal Crin Antonescu şi Klaus Iohannis, care insa a fost reprezentat de şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache. De asemenea, la petrecere a fost prezent si deputatul PNL de Prahova Mircea Roşca, cercetat de DNA pentru corupţie, eliberat la sfârşitul lunii ianuarie din arest preventiv. Trebuie precizat ca Alina Gorghiu si Mihai Voicu au fost mult timp impreuna, fiind la un pas ca ce doi sa se casatoreasca in urma cu cativa ani, dar lidera PNL a renuntat pentru o relatie mai scurta cu actualul viceguvernator Bogdan Olteanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE