Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Motivul real pentru care nu se mai tine mitingul PNL de vineri de la Bucuresti

Postat la: 11.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A contrariat anuntul lui Vasile Blaga de joi, care a anuntat ca lantul uman prevazut vineri ca semn de protest impotriva guvernarii Ponta, in aceeasi zi cu votul motiunii de cenzura introduse de PNL, nu se mai tine. Blaga a spus ca va fi un miting la finalul lunii iunie, probabil luând in calcul ca motiunea nu va trece si va fi nevoie totusi de un protest.

Culmea e ca liderii din PSD au apreciat anuntul lui Blaga, considerandu-l "un semn de normalitate". Adevarul este, insa, altul. Totul a pornit de la protestele venite din filiale si care au spus ca evenimentul risca sa se compromita. Asta pentru ca majoritatea celor care sunt angajati in administratia publica locala si sunt membri PNL au refuzat sa vina vineri la Bucuresti pe motiv ca: ,,Macar astia (n.r. - adica cei de la guvernarea Ponta) ne-au dat cei 25% inapoi, dar voi ce ati facut cat am fost la guvernare? Cu ce ne-am ales?" Asta ar fi in mod general linia protestelor din filialele PNL si refuzul de a veni la Bucuresti la lantul uman convocat de Blaga.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE