Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Norica Nicolai îl susține pe Victor Ponta: Nu trebuie să demisioneze

Postat la: 08.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Europarlamentarul ALDE, Norica Nicolai a declarat, duminică seara, că îl susține pe premierul Victor Ponta și acesta nu ar trebui să demisioneze din fruntea Guvernului deoarece nu îşi poate permite sa se joace cu stabilitatea tarii.

"Victor Ponta nu îşi poate permite sa se joace cu stabilitatea tarii. A făcut destul de multe compromisuri pe care astăzi le plăteşte. El poate fi o lecţie pentru multi politicieni romani, si cu acea coabitare cu Traian Băsescu, care nu stiu ce resorturi a avut, dar numai bine nu a făcut României, si acea înţelegere cu Traian Băsescu dincolo de lege, in ceea ce priveşte numirea conducătorilor instituţiilor de Justiţie. Victor Ponta, pentru stabilitatea acestei tari si in actuala conjunctura, nu trebuie sa demisioneze. Ancheta poate sa continue si probabil va continua, dar cred ca ceva se va întâmplă, pentru ca am urmărit presa internaţională si mi se pare destul de bine structurata si foarte rapida, foarte prompta in reacţie. Este si o chestiune de curiozitate, pentru ca, dupa ştiinţa mea, suntem singura tara europeana care se confrunta cu posibilitatea suspendării unui premier", a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, europarlamentarul Norica Nicolai.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE