Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oţelu Roşu: Susţinătorii candidaţilor PSD şi PNL s-au încăierat ca în filme

Postat la: 02.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Campania electorală pentru alegerile locale își arată adevărata față. Localnicii sunt martorii unor întâmplări incredibile. La Oțelu Roșu s-a consumat un astfel de episod, demn de epoca de aur a ciomăgarilor plătiți în campanii și nicidecum de statutul nostru de țară membră a UE.

Scandalul a început marti după ora 23 când, după cum susțin martorii, un grup de susținători ai candidatului PNL, Magda Lungu, au mers în cartierul Mal (sat aparținător orașului - n.r.) ca să le arate localnicilor un articol publicat într-un cotidian național despre o anchetă în care ar fi implicată și soția primarului Luca Mălăiescu. Partea liberală respinge însă acuzațiile și spune că prezența la Mal s-a datorat altor motive. Mai mult, liberalii susțin că mașina în care se afla Lungu a fost blocată de către localnicii iritați de prezența lor într-un cartier considerat fieful primarului Mălăiescu.

Susținătorii liberali mai spun că au fost agresați fizic de indivizi înarmați cu bâte, lanțuri și alte obiecte contodente. „Am fost blocați în trafic, ni s-au spart geamurile și am fost amenințați. Abia am scăpat de oamenii aceia furioși", ne-a mărturisit unul dintre suporterii Magdei Lungu.

Tabăra PSD, are o altă versiune: „Au venit să incite spiritele. Ce om de bună credință și sănătos la cap își face campanie la miezul nopții, umblând pe coclauri ca strigoii? S-a tot vorbit de mită electorală în ultimele zile din partea Magdei Lungu, despre care toată lumea din oraș știe că este bogată. Nu știu dacă este sau nu așa, sper ca poliția și Parchetul să clarifice aceste aspecte. Dincolo de toate acestea, mă întreb, încă o dată, ce cauta la miezu nopții să facă campanie electorală în satul nostru?", a mărturisit un localnic pentru argument-cs.ro

Pentru că de la înjurături, îmbrânceli, pumni și palme situația risca să degenereze într-o bătaie în toată regula, s-a cerut intervenția poliție, la 112. Liberalii s-au baricadat în mașini, de frica localnicilor susțin ei. Părerile sunt împărțite, varianta PSD e că Magda Lungu ar fi lovit vreo două autovehicule în timp ce încerca să se întoarcă în oraș, apoi autoturismul său a fost abandonat, pentru că făcuse pană.

Primarul Luca Mălăiescu, care a ajuns și el la Mal, susținând că a fost sunat de către localnici, spune că nu a fost vorba de o bătaie în toată regula, ci doar de un conflict între susținătorii celor doi candidați. Un conflict aplanat prin intervenția polițiștilor care au avut lucru toată noaptea cu audierea „actorilor".

Pentru că s-a tot vehiculat ideea mitei electorale și pentru că la Mal s-au întâmplat lucruri ce depășesc cadrul legal, a fost sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, prin vocea purtătorului de cuvânt, ag. şef adj. Cecilia Dăneţ, vine cu precizări în privinţa celor întâmplate azi-noapte, mai scrie sursa citata.

„Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că între mai multe persoane din Oțelu Roșu a izbucnit un scandal. În urma conflictului, două persoane au fost rănite, un bărbat în vârstă de 20 de ani și un altul în vârstă de 28, ambele fiind transportate la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internate. De asemenea, un număr de cinci autoturisme au fost avariate.

Polițiștii au început cercetările față de trei bărbați de 25, 28 și 32 de ani, toți din Oțelu Roșu, pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Dosarul se află sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE