Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta, despre Băsescu: Este de peste 100 de ori peste PNL şi Iohannis. PNL are lideri ruşinoşi

Postat la: 27.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta consideră că fostul președinte Traian Băsescu ar avea șanse să fie și pe viitor "un actor politic important", apreciind că "din punct de vedere strict politic este de o sută de ori peste Klaus Iohannis și PNL".

"Domnul Băsescu, pe de o parte, va strânge voturile și va reprezenta acei alegători care îl votau fie pe C.V. Tudor (...), fie pe Dan Diaconescu, care este în închisoare în acest moment. Pe de altă parte, domnul Băsescu este din punct de vedere strict politic - nu din alt punct de vedere - de zece ori... de o sută de ori peste Klaus Iohannis și PNL. PNL, cel puțin, care va participa în alegeri cu niște lideri jenanți, rușinoși... (...) Din această conjunctură, sigur că domnul Băsescu poate să fie un actor politic important. Cu atât mai mult PSD-UNPR-ALDE au și datoria, dar și posibilitatea să câștige anul viitor majoritatea și să guverneze în continuare", a afirmat Ponta la România TV.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE