Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD amenință: Dacă UNPR votează pentru MRU la SIE...

Postat la: 27.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, că în cazul în care UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia Serviciului de Informații Externe, atunci se va trece "întro altă etapă de colaborare. Coordonatorul politic al PSD nu a explicat ce înseamnă acest lucru, dar a sunat ca o amenințare pentru oamenii lui Gabriel Oprea.

"Vrem cu tărie să continuăm guvernarea, dar nu în orice condiţii. Dacă UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, atunci probabil că vom intra într-o altă etapă de colaborare. Noi nu putem să stăm să aflăm de la televizor cum să votăm pentru anumite proiecte. Orice s-ar întâmpla, PSD este un partid puternic şi cu cele mai bine definite structuri, de aceea se tot încearcă distrugerea sa. În câteva zile, Victor Ponta va reveni în ţară şi lucrurile se vor calma", a spus Dragnea, aflat la Piteşti, citat în presa locală preluată de Mediafax.

Vineri, Dragnea a afirmat că PSD nu poate acorda un vot de încredere lui Mihai Răzvan Ungureanu, nominalizat de şeful statului la conducerea SIE, în condiţiile în care social-democraţii nu au încredere în acesta "dintr-o mie de motive", precizând că speră ca întreaga coaliţie să aibă acest punct de vedere.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe senatorul PNL Mihai Răzvan Ungureanu, fost premier, pentru funcţia de director al SIE.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE