Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


PSD și ALDE au semnat un protocol de guvernare și au un candidat unic pentru funcția de premier

Postat la: 19.12.2016 - 16:51 | Scris de: ZIUA NEWS

0

PSD şi ALDE au semnat, în urmă cu puţin timp, la Palatul Parlamentului, un protocol de guvernare. Documentul a fost semnat de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi de liderii ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin.

Cele două partide vor alcătui un program comun de guvernare și au un candidat unic pentru funcția de premier, conform protocolului semnat astăzi. Documentul la care facem referire are trei obiective principale, şi anume: asigurarea creșterii economice sustenabile și de noi locuri de muncă, creșterea bunăstării materiale și a calității vieții și respectarea drepturilor și libertăților cetățenești.

În protocol, cele două formațiuni se angajează ca toate numirile politice din ministere, din agențiile guvernamentale, din aparatul de lucru al Guvernului, din instituțiile ce reprezintă Guvernul în teritoriu să fie făcute proporțional, în baza criteriilor competenței, integrității și determinării de a realiza obiectivele de apărare a drepturilor și libertăților cetățenești din programul comun de guvernare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE